ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

 

Τα Βήματα είναι μια νεανική έκδοση της Ι. Μητροπόλεως Κερκύρας, η οποία ξεκίνησε με την ευλογία και την πατρική αγάπη του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Νεκταρίου και κυκλοφορεί δύο φορές το χρόνο. Υπεύθυνος έκδοσης είναι ο π. Θεμιστοκλής Μουρτζανός. Κείμενα, φωτογραφίες, παρατηρήσεις και ο,τιδήποτε άλλο μπορείτε να στέλνετε στη διεύθυνση Ιερά Μητρόπολις Κερκύρας, Αγ. Αρσενίου 1, 49 100, Κέρκυρα, με την ένδειξη "Για το περιοδικό ΒΗΜΑΤΑ" ή μέσω Internet  στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις info@imcorfu.gr και thmpriest@hol.gr

 

Τα ΒΗΜΑΤΑ κυκλοφορούν σε 3000 φύλλα. Διανέμονται δωρεάν στις Νεανικές Συντροφιές Γυμνασίου και Λυκείου της Ι. Μητροπόλεως, ενώ αξιοποιούνται από θεολόγους των σχολείων του Νομού για το διδακτικό  τους έργο.

 

Τα ΒΗΜΑΤΑ συντάσσουν νέοι άνθρωποι, μαθητές και φοιτητές, κληρικοί και λαϊκοί, με πνεύμα τόλμης, ζωντάνιας και αναζήτησης, προσπαθώντας να περάσουν το μήνυμα της Ορθοδοξίας στη νέα γενιά με γλώσσα σύγχρονη, ενίοτε και να καταθέσουν αυτό που τους πληγώνει και στον κόσμο και στην Εκκλησία.  

 

 

Κατεβάστε τα τεύχη του Περιοδικού μας

σε μορφή pdf

 

         

 

 

 

 

 

αρχικήΜητροπολίτηςΜητρόποληΝεότηταΕιδήσειςΕπικοινωνία